Publicidad
Cartas al Director · 21 de Enero de 2019. 11:13h.

Catalunya i la perfecció negativa de l'Estat espanyol

Germán Gorraiz López

L'agudització de la crisi econòmica en el 2019, la desafecció política de la societat espanyola motivada pels sagnants casos de corrupció de l'elit politicoeconòmica i la prohibició del Referèndum a Catalunya faran revisar la vigència de la Constitució del 78 en què es sustenta l'actual status quo. No obstant això, a utopia haurà d'esperar que un determinat nombre de persones (Massa Crítica), abast una consciència més elevada, moment en què l'individu és capaç ja de fer un salt evolutiu i aconseguir un canvi de mentalitat, tesi coneguda com "Teoria del Cent Mico "i citada pel biòleg Lyan Watson en la seva obra" Lifetide "(1.979).

Per a això, sembla inevitable un procés de catarsi i posterior metanoia col·lectiva en el conjunt de l'Estat espanyol que tindrà com a efectes benèfics l'alliberament de la part indòmita de l'individu primigeni (el llop estepari) que ha romàs amagat en un replec del cor, sedat i oprimit per la tirania de l'actual sistema dominant, neoliberal i constrictor de les llibertats democràtiques.

Així, després d'un un part agònic en què agonitzarà el vell sense que es faci de dia la novetat, assistirem al naixement del "Individu Multidimensional" com a generador d'un tsunami popular de denúncia de l'actual dèficit democràtic, social i de valors i instaurador del caos constructiu que aconseguirà liquidar les estructures del obsolet règim del 78 i procedir a la instauració de la III República en l'horitzó del 2021, escenari en el qual es procedirà al disseny d'una nova cartografia de l'Estat espanyol amb la implementació d'un Estat Confederal.

Germán Gorraiz López -Analista

Publicidad
Publicidad

4 Comentarios

Publicidad
#4 M. Pilar, Barcelona, 24/02/2019 - 18:01

Ostres, tu! M'ha deixat bocabadada tanta saviesa!!! :-):-):-)

#3 Eltatu, Navarcles, 13/02/2019 - 16:53

Danys colaterals de la filosofia postmoderna. Molta paraula i llenguatge cursi, cites per demostrar que llegeixo, per a res.

#2 James, BCN, 05/02/2019 - 22:05

"Ho tenim a tocar" hubiera sido más corto.

#1 Jordi, Barcelona, 30/01/2019 - 11:25

deu meu aquest esta con un llum, però d'on surtirà aquesta gent.