Publicidad
La Puntita · 13 de Septiembre de 2017. 13:19h.

JORDI CEREZUELA

Catalunya ha de guanyar, unida

Som un sol poble, el poble de Catalunya, i ara com mai o guanyem tots, tots a una, o tenim molt a perdre.

I no, no estem tots a una. Així ens ho fan saber els nostres polítics: la meitat del Parlament es queda buit quan s’ha de votar el que pot ser el futur avenir de Catalunya.

Els catalans hem fet gran el nostre país tots junts, tots a una, amb coratge, amb passió, amb solidaritat i amb civisme.

Ara estem dividits, enfrontats, enfadats. Heu pensat que, probablement, és així com ens volen?

Tenim dret a decidir? És clar que el tenim! Però cal fer-ho bé. Bé vol dir legalment i amb el reconeixement internacional. I ara ho estem fent ràpid, malament i sembla que gairebé d’amagat. De debò que no podem fer-ho d’una altra forma?

Tots a una, com ha estat sempre!, i des de força antic, com ens van ensenyar Macià, Companys i tants d’altres. Units.

Què fan Puigdemont i Junqueras? No saben unir tots els catalans? O creuen que arribaran abans deixant fora del seu govern a la meitat de catalans? Junts anirem més lluny.

Presentem al govern de Madrid el què, el com, el perquè, el quan i, en definitiva, l’ encaix, polític, fiscal i emocional de Catalunya amb la resta de l’Estat.

El govern d’Espanya és en gran part responsable de com estem i, si no fa res, si persisteix en no obrir el diàleg, l’única força que tindrem és la unitat de tots els catalans.

Una unió com sempre, amb seny. I ben alt, clar i català: demanem als dos governs que ara és l’hora de fer política i de seure, negociar i arribar a acords, per al bé de tots.

Jordi Cerezuela i Badia, signant Declaració Fundacional d’Units per  avançar

6 Comentarios

Publicidad
#6 Xabier, Bilbao, Euskadi, 19/09/2017 - 22:01

Ya pero se plantea un referéndum por la independencia, no por el encaje de Cataluña en España... y por cierto, España no es solo Madrid y Rajoy, ..., es el mismo error que pensar que el independentismo era solo Artur Mas ... El truco de un referéndum es que si la respuesta es NO, ya se hará otro más adelante. ¿Y si la respuesta es SÍ? No hay m

#5 Joaquim, Barcelona, 17/09/2017 - 15:16

Gràcies per posar en lletres el que molts pensem. Ens han trencat, un sol poble dividit. Confiem que escoltin a gent com tu. La història no perdona i posarà als culpables al seu lloc. Decidir si, però no així.

#4 pepe.----, andorra, 14/09/2017 - 14:10

mencionar al gobernante q habia en la autonomia Catalana durante la republica, cuando se produjo el primer genocidio en la peninsula, asesinar a todos los curas solo por serlo, no es lo mas adecuado, pero oyes, si quieres justficar la reforma del titulo VIII para blindar las autonomias, el cancer de España, es tu problema, no a las dos cosas. No.

#3 rop75, Calafell, 14/09/2017 - 11:20

Vaya, si Companys (con un historial que provoca arcadas a todo aquel con un mínimo espíritu democrático) es tu referente, no cuentes conmigo para tu Catalunya unitaria y uniforme

#2 Grauero, Gurugù, 13/09/2017 - 17:26

(Som un sol poble, el poble de Catalunya, i ara com mai o guanyem tots, tots a una, o tenim molt a perdre.)
De verdad cree que solo hay un pueblo?, La uniformidad es cosa de las dictaduras.
Todos no podemos ganar y sin embargo todos ya estamos perdiendo con su mal llamado "proceso"