La Puntita · 8 de Febrero de 2021. 11:14h.

DANIEL BOIRA

Eleccions

Constato, un cop més, que el que deia un dels pitjors Presidents de la Generalitat sobre que Catalunya tenia un alt nivell de qualitat democràtica és senzillament fals. Tot el contrari: a Catalunya la democràcia fa aigües. Hi ha múltiples símptomes, però els episodis de la campanya de Vox són una prova palesa.

A més, la televisió pública passa de puntetes o no diu res; la majoria de partits polítics sense condemnar aquesta violència. Crec que això no passa enlloc d’Europa (sí que va passar fa uns mesos al País Basc, i podríem treure conclusions semblants). És la prova del cotó, ja no caldrien més arguments.

Parlant de la televisió pública, el cap d’informatius i altres membres de l’ens públic s’han queixat de la prohibició (ignorada, per altra banda) de parlar de presos polítics ... Tractant-se d’una televisió política (una altra fita de l’alt nivell democràtic a Catalunya) no és tan estrany que vulgui parlar de presos polítics.

Durant aquests dies estem veient i escoltant enquestes, prediccions, ... No sé què passarà; però tindrem nou material per analitzar el nivell de gregarisme que s’ha instal·lat des de fa temps a la societat catalana, acompanyat d’una absència alarmant d’esperit crític (de nou, un altre element per afegir a aquest alt nivell de qualitat democràtica de Catalunya).

No puc acabar sense esmentar la tendra declaració d’amor de Junqueras a Espanya. Patètic. Però el Sr. Trallero ja el va retratar.

Publicidad
Publicidad

1 Comentarios

Publicidad
#1 Alex, BCN, 08/02/2021 - 20:22

Completamente de acuerdo!!