Publicidad
La Puntita · 21 de Abril de 2017. 11:23h.

MERCÈ DALMAU MALLAFRÉ

Regidora de Turisme Ajuntament de Cambrils

Ferrari Land: una bona notícia pel territori

Acabem de passar la Setmana Santa amb unes dades d'ocupació turística molt bones i que ens fan ser optimistes en el futur. La Costa Daurada som un pol d'atracció extraordinari per passar uns dies de vacances i relax. 

Lluny queden els temps en que els turistes s'allotjaven en cases particulars i anaven a la platja. Les inversions privades en el nostre territori han permés que poguem gaudir d'una oferta d'allotjament turístic de qualitat, no únicament d'hotels si no també de càmpings i apartaments.

Tenim tresors preuats com les platges, el clima, la gastronomia i les tradicions però també una nova màquina de fantasia i Il·lusió. El passat 7 d'abril va obrir les seves portes Ferrari Land, un complement perfecte per a Port Aventura. Un espai que et permet somniar en pilotar un Ferrari, vermell és clar, viure les sensacions d'un pilot però a la vegada submergir-nos en la Itàlia que va veure nèixer a Enzo Ferrari el creador de la marca.

Però més enllà de la visió més romàntica de Ferrari Land el que us puc assegurar és que és una oportunitat excepcional. Hem tingut la gran sort, com a territori, de ser els triats per ubicar aquest Parc i l'hem de saber aprofitar. Ens interessa atraure nous mercats com l'italià o l'alemany, que ens tornin a visitar, que coneguin Ferrari Land, però també el nostre territori i que s'enamorin d'ell.

Cal treballar conjuntament el sector públic amb el sector privat per a establir sinèrgies que ens ajudin a avançar i millorar cada dia i sobretot a posicionar el nostre territori com a destinació de qualitat.

Hem de pilotar el nostre Ferrari amb l'embranzida de l'accelerador vertical, de 0 a 180 km en 5 segons, però amb la vista posada en una carrera de fons, treball constant i silenciós i sobretot col.laboratiu.

2 Comentarios

Publicidad
#2 Decat, Decat, 23/04/2017 - 09:25

Senyora Regidora: la bona notícia és PER A EL TERRITORI. Gràcies

#1 Fart de tants vividors del procés, Democràcia totalitària separista, 21/04/2017 - 21:22

Mercè, aquest escrit está millor que no pas els rotllos anteriors del procés. Gràcies!!