La Puntita · 14 de Diciembre de 2021. 07:23h.

DAVID RABADA VIVES

David Rabada

Mort de COVID desatès

El dijous passat em vaig fer un test de PCR abans d’anar a veure els meus pares de 90 anys, i sorpresa, vaig donar positiu.

Aleshores vaig trucar al 061 indicant el meu nom, cognoms i tot allò que fes falta per al meu seguiment. Em van dir que la trucada seria gravada, i així em van atendre amb preses i poc escoltar on havia contret la infecció, els símptomes vigents i què havia de fer.

Vaig insistir que ja tenia símptomes de febre, àlgies articulars i dolors pulmonars, i em van dir que ja em trucaria el servei mèdic en pocs minuts per a més detalls. Passat un dia i una nit sencera amb una febrada per sobre dels 39, cap trucada vaig rebre. Espantat vaig trucar a la mútua i allí, i en un parell d’hores, em responia una doctora amb tota mena de preguntes, indicacions i tractaments.

Ara bé, l’última indicació em va deixar inquietat, ja que em va dir que truqués al 061 per tal que quedés el meu contagi registrat. Li vaig indicar que ja ho havia fet el dia abans i el silenci va retronar entre la meva febre, els dolors articulars i la doctora. Imaginem que aquesta situació es dona en una persona anciana, que no el meu cas, però que no té habilitats ni competències digitals, i les conseqüències serien la mort.

I no ho dic en broma, ja que la meva sogra, que en pau descansi, ja va patir una pneumònia per suposada COVID que va derivar en problemes i més problemes fins que la vam enterrar el mateix dia que jo em queixava de la mateixa infecció i data de la seva mort. Però jo pregunto, fem un RIP o fem un RAP? Molts la plorem, però qui en respon.

Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#4 JOSEP PAGÈS AVI DE CARDEDEU , IR A URGENCIAS SIFALLA EL 061 , 04/01/2022 - 01:01

Ja una cosa clara SI EL O61 TE FALLA NO RESPONDE RAPIDO .La solucion que te deja es facil ANAR A URGENCIAS A UN HOSPITAL o a Urgencias a UN AMBULATORI alla si te anan de atendra .TOT ABANS DE Que balla a mas lo que tinguis Gripe o Coronavirus Que resulta que los dos virus ban juntos san fet AMICS ,es lo que ens faltava je je .

#4.1 pepe, andorra, 10/01/2022 - 14:20

cualquiera con unos mínimos conocimientos de biología, sabe perfectamente q todo lo q larga la prensa desde hace dos años, o es mentira, o esta manipulado o esta convenientemente exagerado. Es un incendio del reichstag con un virus en lugar de los comunistas, pero en lo demás, es el mismo guion, certificados, trapos con impacto visual......

#3 pepe, andorra, 20/12/2021 - 16:49

pues es asi en toda España y con todos los servicios, con la excusa medica lo q esta pasando es el estado cobra, pero no da servicio. Otra cosa q me gustaria saber y nadie dice, es cuantas personas q cobraban pension han fallecido de este supuesto virus. Pq cada vez parece mas q esto es todo una exageracion con para reducir deuda y subir impuestos.

#3.1 pepe, andorra, 22/12/2021 - 13:08

y a la vista de los datos q ofrece el instituto de estadística sobre las muertes el año pasado, confirmo q la mayoría de han sido personas mayores de 65 años, es decir, pensionistas, lo unico es q si se demostrara q han sido masacrados para no pagar tantas pensiones, es un delito q no prescribe nunca. Ni en Italia ni en España ni en Francia......

#2 Argimón?, Barcelona, 14/12/2021 - 16:18

Qui és el responsable d'això?
És denunciable?

#2.1 pepe, andorra, 29/12/2021 - 14:11

si esperas justicia en este asunto, lo llevas claro, antes se congelara el infierno ¿No ves q es algo de alcance mundial? Mirate los indices de deuda publica de los países con mas,supuesto, indice de contagios, q no de muertes y hospitalizaciones y veras q coincidencias mas curiosas. O esos errores de enfermeros tan habituales últimamente.