Publicidad
La Puntita · 17 de Febrero de 2017. 07:28h.

MERCÈ DALMAU MALLAFRÉ

Regidora de Turisme Ajuntament de Cambrils

No és això companys, no és això!

Aquest matí quan m’he llevat he posat la ràdio, com cada matí, i amb les notícies de l’estat de les carreteres, quin temps faria avui, les principals notícies a nivell internacional i les notícies a nivell nacional, n’he escoltat una que m’ha cridat especialment l’atenció.

I és la següent: segons el que publica un diari, la presidenta a Catalunya del partit que governa l’estat espanyol, hauria permès l’enregistrament del “famós” dinar de La Camarga i ella mateixa hauria facilitat un dossier per a començar la guerra bruta de l’anomenada “Operació Catalunya”.

Tot i que no sabem si la notícia és certa o no, el que està clar és que tot aquest tipus de notícies només fa que desgastar l’essència de la política. Ens trobem en uns temps en que la política es judicialitza massa sovint, en que els extrems semblen l’àmbit natural en els que ens haguem de moure i viure els partits, i on els discursos “mitingueros” estan a l’ordre del dia.

I ens oblidem molt sovint del veritable sentit de la política que no és altre que el servei públic, satisfer les necessitats de les persones amb les que convivim. Ens oblidem sovint també de la tasca que fan els nostres representants als diferents nivells, Parlament Europeu, Congrés dels Diputats i Parlament de Catalunya, del color que siguin, però que el seu compromís és de millora de les condicions de vida dels seus conciutadans, des dels diferents nivells on tenen responsabilitats.

He deixat pel final els nostres representants a nivell municipal, regidors i alcaldes, que actuen de forma honesta i responsable, que dediquen moltes hores del dia a atendre els seus municipis, tots els dies de la setmana, on la proximitat amb els seus veïns fa que aquest contacte permanent sigui una constant i una forma de treballar. Molts d’aquests regidors i alcaldes treballen pel seu municipi de forma desinteressada, sense esperar res a canvi, només la satisfacció de la feina ben feta i el progrés del seu municipi.

Per la meva experiència personal al front d'una alcaldia d'una població de 34.000 habitants, us puc assegurar que ha estat una de les millors experiències de la meva vida, de les més gratificants i també de les que m'ha fet patir més. Vaig prendre decisions, de forma col·legiada amb els meus companys regidors, segurament algunes encertades i altres no, però es van perdre, cal decidir per avançar.

Us demano que hi reflexioneu, que quan escoltem notícies com la que us he esmentat, discernim el gra de la palla i posem en valor la dedicació dels nostres polítics cap als seus municipis. Cal donar valor a la política i no estigmatitzar aquells que exerceixen càrrecs públics, necessitem que les millors persones amb les millors capacitats es presentin per ocupar càrrecs públics, necessitem que el talent que existeix també es dediqui a tasques públiques, tot això ho necessitem per avançar com a societat i com a país.

 Mercè Dalmau Mallafré

Regidora de Turisme i Portaveu del PDECAT-CiU de l’Ajuntament de Cambrils

6 Comentarios

Publicidad
#6 JH, SB, 26/02/2017 - 19:47

"necessitem que les millors persones amb les millors capacitats es presentin per ocupar càrrecs públics", com jo, no? Fijo que entraste por enchufe, guapa.

#5 Lo Joanot, Riudoms, 19/02/2017 - 19:46

Companys ....Companys....la cancion del verano.

#4 Prudenci, Cambrils, 18/02/2017 - 17:41

Nena, abans de donar lloçons, torna els diners públics que t'has embutxacat ilegalment. Au.

#3 Carlos BCN, Barcelona , 17/02/2017 - 19:53

El victimismo, el único "fet diferencial"

#2 Grauero, Fora de Catalunya., 17/02/2017 - 10:53

Mercè Dalmau Mallafré, Regidora de Turisme, Portaveu CIU y 1a Tinent d'Alcalde

El PDECat en el ayuntamiento de Cambrils no existe.