La Puntita · 6 de Febrero de 2022. 12:19h.

MARTÍN MARTÍNEZ MARTÍNEZ

premsa i educacio

No som millors que ells!

Hem patit un procés improcedent, i un resultat depriment. Hem presenciat un naufragi amb víctimes, però, no amb morts. Hem respirat alleujats, doncs, vam arribar a creure que la cosa podia acaba pitjor.

Ara reflexionem sobre les víctimes del mencionat naufragi. Jo vull centrar-me en les víctimes del sector independentista. No parlo d’ERC, que amb la seva potent màquina va virar i ara ocupa l’espai de la moderació inestable i té l’hegemonia. Parlo d’aquesta altra formació: «Centrem». Aquest partit rebutja violar la legalitat. Sense complexos!.

La fractura ocasionada pel procés no la reduiran els partits que es resisteixen a aplicar els 25 % de castellà decidit per la justícia. Ni els accepten que els no independentistes siguin assetjats a la universitat. Ni els que aplaudeixen que el parlament faci el que no li toca. Ni els exiliats o fugats amb les seves burrades. Ni la insolència de la senyora Borràs.
 
El partit Centrem pot reduir la fractura esmentada si té en compta això, que acabo de llegir en el digital E-noticies: “L'independentisme diu que hem de marxar d'Espanya perquè som millors que ells, som superiors i Ferran Brunet, al seu llibre, amb números i dades, demostra que no és així”.

Publicidad
Publicidad

0 Comentarios

Publicidad