Publicidad
La Puntita · 7 de Abril de 2017. 07:28h.

MARIA SENSERRICH

Diputada al Parlament del Partit Demòcrata

Persuadir

“La civilització és la victòria de la persuasió sobre la força” Plató

El procés per aconseguir la independència de Catalunya és l’instrument que ha de permetre una Catalunya millor, i això només ho aconseguirem si som capaços de persuadir i convèncer els indecisos.

Per fer-ho cal ser moderat en les formes i radical en les conviccions, i el clar exemple són les manifestacions dels 11 de setembre on milions de catalans grans i petits han sortit al carrer per reivindicar-se, i fer-ho de manera moderada, civilitzada, i donant les mans aquells amb qui divergim però som capaços amb respecte i educació de defensar allò que creiem millor per tothom.

Lamentablement això queda tocat per accions d’uns pocs, uns pocs que a més creuen que tenen legitimitat per dir qui és bo i qui no per defensar la independència arreu, reitero no ajuda a persuadir aquells que ens han d’ajudar a fora i a dins a fer de Catalunya un país pròsper i lliure.

Des del Partit Demòcrata tenim molt clar que hem de comptar amb tothom, perquè només així serà possible aconseguir-ho.

Nosaltres no excloem a ningú, ni diferenciem entre independentistes de sempre amb independentistes de nova incorporació. Nosaltres no diferenciem entre independentistes de corbata amb independentistes de samarreta, perquè creiem que el que estem fent és per millorar la vida de tots els ciutadans siguin o no independentistes.

El Partit Demòcrata estem per construir un país inclusiu, sostenible, pròsper, just, equitatiu, obert i modern. On les persones puguin desenvolupar el seu projecte personal i professional des de qualsevol racó de Catalunya, i això vol dir un país d’oportunitats, on les persones són la nostra prioritat.

Persuadir, sumar, convèncer, construir, dialogar...són les nostres premisses, amb l’objectiu de fer un país per tothom.

7 Comentarios

Publicidad
#8 Josep LLuis Rius Solé, Barcelona, 16/04/2017 - 00:27

A ti que de den pan y que te digan tonta. Tu lo que buscas es la pela. María que se te ve mucho el pelo.

#7 Josep LLuis Rius Solé, Barcelona, 16/04/2017 - 00:25

Des del Partit Demòcrata tenim molt clar que hem de comptar amb tothom, perquè només així serà possible aconseguir-ho.
Conmigo no contar para este asunto, podéis estar tranquilos que tampoco me voy dejar engañar como hacéis con el 40% por ciento de los ciudadanos catalanes. Podéis buscar JORDI

#5 "PERDIDOS EN EL ESPACIO", Barcelona, 08/04/2017 - 10:06

Heu d'aceptar SI o SI

Que heu AVANDONAT el vostre espai natural
en cada eleccions aneu PERDENT VOTS

Esteu en mas de ERC i la CUP
i cada vegada comteu menys

A qui voleu SEDUIR
ignorant a la MEITAT dels ciutadans de catalunya?
se us ha vist el LLAUTO

Us heu fet progres
i un partit SENSE I

#4 A., Barcelona, 07/04/2017 - 23:23

Treure nens a les manifes del 11S com feia Franco o fa Maduro, Raul Castro o Kim Yong Un no és persuadir és adoctrinar. Matxacar a TV3 amb el procés igual que feia Pravda o CubanaTV no és persuadir, és voler rentar cervells.

#2 Juan García, Ciutat de la Justícia, 07/04/2017 - 17:58

Persuadir: los representantes del 47% de los votantes se pasan por el forro la ley del 100%. Nena, esteu fent un cop d'estat, ho sabeu, acabareu a la garjola i la majoria ens n'alegrarem.