Publicidad
La Puntita · 16 de Mayo de 2018. 13:42h.

RICARD PÉREZ

Tinent d'alcalde d'Oliana

Preservar el nostre futur per ser lliures

“Després de 21 dies, avui he pogut tornar a acaronar els meus dos fills. Felicitat plena amb un comiat duríssim. Mengeu-vos a petons els vostres menuts, no us deixeu perdre cap moment màgic de les seves vides”.

Llàgrimes als ulls en llegir aquest colpidor tuït de l’apreciat i estimat Josep Rull des de la presó, on es desprèn el dolor que significa estar separat dels fills d’una manera injusta; llàgrimes als ulls per tots aquells pares i mares que han estat separats dels seus fills per la presó o l’exili; llàgrimes als ulls d’impotència, en veure la injustícia sobre uns homes i dones als quals els està caient tot el pes d’una venjança plena d’odi per part d’un estat repressor i permès per una monarquia absolutament desconnectada de la societat la qual hauria de preservar –deixant clar que ni me la sento meva ni vull que em preservi ni representi- tot aquest odi cap als nostres representants polítics, per tots aquells que representen les institucions catalanes, simplement odi perquè són dignes de les seves conviccions, nobles i demòcrates.

Davant la necessitat de tenir cada vegada més, una societat forta i madura, condició indispensable pel futur d’un país, ens trobem davant un unionisme en que “tot s’hi val” que juga amb el més fràgil d’una societat: els infants. Quina societat es pot permetre jugar amb els sentiments dels infants, utilitzant-los com a víctimes d’unes venjances de les quals n’haurien de ser aliens? Doncs la resposta es prou clara i contundent: CAP!!!!

Em bull la sang i estic fart de veure i sentir noticies sobre l’adoctrinament, sobre el tracte a les escoles, sobre la comparativa que fan determinades associacions amb infants nazis i moltes altres que podria estar anomenant, quan en la majoria de vegades - per no dir totes- no hi ha cap mena de fonament darrera d’elles sinó, única i exclusivament, ganes de fer mal al preu que sigui.

Des d’aquí vull fer una crida a preservar la infantesa dels nostres infants, protegir-los de les envestides d’aquests que diuen que son garants dels drets de tots, que els continuem ensenyant els valors de la dignitat, el respecte, l’estima al país, a la llengua i la nostra cultura, a ser dignes de tots els que estan donant la seva llibertat pel seu futur. Perquè una societat que preserva el seu futur sempre serà lliure.

“En record als presos i exiliats polítics que es troben apartats dels seus fills i filles.”

                                                                                                                          

Publicidad

18 Comentarios

Publicidad
#18 Rafa, El mundo, 24/05/2018 - 12:57

Hay que reconocer para ser un esclavo se te ve muy bien. Se os tendria que caer la cara de vergüenza cuando utilizáis cierto términos como fascista, esclavos, dictadura,...

#17 Marta, Bcn, 22/05/2018 - 16:17

Com si fóssin els únics presos del món. La resta de presos també tenen fills i què? No parlem d'ells. Ah que no són "presos polítics catalans". Només us mireu el melic. Que s'ho haguéssin pensat millor abans de saltar-se les lleis. No serà per què no estàven avisats.

#16 pepe, andorra, 21/05/2018 - 15:44

por una España de todos, la escuela en español......

#15 pepe, andorra, 21/05/2018 - 15:44

estimado señor, vayase usted y sus sensiblerias al guano, dediquese a mejorar la vida de sus conciudadanos en lugar de dividirles en un vano intento de tapar con actos de tipo patriotico la inmensa corrupcion q los separatistas han cometido en los ultimos 40 años.

#14 Pere, Girona,Spain, 20/05/2018 - 08:55

Típica cursilada melodramàtica i rural de Tractòria